AT MilieuAdvies naar Schoonhoven

Twintig jaar lang was AT MilieuAdvies gevestigd aan de Opperduit in Lekkerkerk. Een karakteristiek pand op een bijzondere locatie aan de dijk.

Maar het pand was gedateerd, en verhuizing was noodzakelijk. Daarom is het onafhankelijke milieuadviesbureau voor bodem- en waterbodemon-derzoek sinds april gevestigd in een modern verzamelgebouw op het Lopikerplein 2a in Schoonhoven.
Het huidige team bestaat uit Pieter Schotanus (directeur en veldwerker) die sinds het begin (1998) bij AT MilieuAdvies werkt. Regina Jongeneel (secretariaat sinds 2002), Patrick Blom (projectleider sinds 2006), Antoine van Groeningen (projectleider sinds 2000), Mario van Kooten (veldwerker sinds 2010) en de jongste aanwinst sinds maart 2018 Niels van Wely (projectleider).


Het is druk bij AT MilieuAdvies en daarom is binnen het team nog plaats voor een junior-veldwerker water-bodemonderzoek (1fte) en een gecertificeerd veldwerker water-bodemonderzoek (1fte). Volgens het team zijn dit niet alleen interessante, maar vooral ook afwisselende jobs. ‘Naast het veldwerk houd je je ook bezig met andere werkzaamheden waaronder advieswerk. Dat tref je niet overal!’