Vacature: junior veldwerker (water-)bodemonderzoek (1fte)

Ben je op zoek naar een baan waarbij je vaak buiten kunt zijn? Hou je van een gevarieerde werkomgeving en vind je vrijheid in je werk belangrijk? Solliciteer dan naar deze functie van junior veldwerker bij AT MilieuAdvies en ontdek hoe afwisselend buitenwerk kan zijn.

Wie zijn we?

AT MilieuAdvies B.V., gevestigd aan het Lopikerplein 2 te Schoonhoven, is een landelijk werkend milieuadviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek, waterbodemonderzoek en partijkeuringen grond. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998 heeft AT MilieuAdvies een uitstekende naam en goede marktpositie opgebouwd, met name in de Randstad. Wij werken voor gemeenten, waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

AT MilieuAdvies:

• biedt multidisciplinaire onderzoeken conform de actuele richtlijnen, werkprotocollen en wet- en regelgeving die leiden tot betrouwbare resultaten en adviezen;
• levert een bijdrage aan een duurzaam bodembeheer;
• streeft naar langdurige relaties met zowel klanten als toeleveranciers;
• is een aantrekkelijke werkgever en geeft medewerkers de ruimte zich verder te ontwikkelen.

Momenteel hebben wij binnen ons team van 6 medewerkers een vacature voor:

Junior veldwerker (water-)bodemonderzoek

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

Als veldwerker leg je de basis voor een goed milieukundig bodemonderzoek. Je bent onze oren en ogen in het veld bij de uitvoering van (water)bodem- en asbestonderzoeken en partijkeuringen. Je werkt nauw samen met collega's op kantoor en je koppelt je bevindingen in het veld schriftelijk, digitaal en mondeling terug. Je hebt je eigen veldwerkvoertuig en regelt zelf het voorraadbeheer. We zorgen voor intensieve begeleiding en opleiding en helpen jou je te ontwikkelen tot een zelfstandig allround veldmedewerker.

Wat vragen we van jou?

• je hebt een afgeronde MBO opleiding civiele-, milieu- of cultuurtechniek;
• je weet van aanpakken, bent gemotiveerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• je gaat nauwkeurig te werk en communiceert helder;
• je bent in het bezit van rijbewijs B.

Bij AT MilieuAdvies zijn de lijnen kort en staat teamwerk voorop. We vinden het belangrijk dat collega’s zich verantwoordelijkheid voelen voor hun werk. Bij deze veelzijdige functie hoort een marktconform salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw CV en motivatie naar Pieter Schotanus: pieter@atmilieuadvies.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via 0182 384977.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.